Тониране на интериорни бои за дома с  цветове по каталог ISOMAT COLOR SYSTEM→Продуктов каталог ISOMAT


Тониране на Латекс   

 

Isomat Professional Classic-характеризира се с отлична обработваемост и покриваемост, както и с висока устойчивост на миене и стареене. Емулсионна боя за вътрешна употреба, подходяща за професионалисти. Препоръчва се за употреба на места при които се налага често боядисване, като обществени сгради, хотели, болници, училища, места за забавление, и т.н. Около 12 m²/l/слой-9 l, 3 l, 0,75 l.

 


 

Isomat ClassicВисококачествена емулсионна боя за вътрешна употреба. Характеризира се с отлична покриваемост    и обработваемост, както и с много добра устойчивост на стареене и често миене. Притежава силна адхезия към  всички видове стари и нови основи, като мазилка, бетон, гипсокартон и т.н. Образува крайна повърхност с отличен матиращ ефект. Без амоняк. Около 12 m²/l/слой. Бял: 10 l, 3 l, 0,75 l-Цветове: 10 l, 3 l, 1 l.

 


Тониране на боя със Сатенен ефект

 

Isomat Classic Eco Satin-Висококачествена сатенена екологична емулсионна боя, за вътрешна употреба. Характеризира се с отлични покриваемост, обработваемост, както и изключителна устойчивост на стареене и често миене. Притежава силна адхезия към всички видове стари или нови основи, като мазилка, бетон, гипсокартон и т.н. Не съдържа амоняк или други опасни съставки и е почти без мирис. Около 12 m²/l/слой-10 l, 3 l 0,75 l.

 


Тониране на боя за кухни и бани 

 

Isomat Bath & Kitchen-Висококачествена антибактериална емулсионна боя за вътрешна употреба. Драстично  намалява образуването на мухъл и бактерии на места с висока концентрация на влага и пари, като кухни, бани, мазета, тавани и т.н. Притежава силна адхезия към различни основи, като мазилки, бетон, тухли, дърво и т.н. Не съдържа амоняк. Около 12 m²/l/слой. Бял: 10 l, 3 l, 0,75 l-Цветове: 10 l, 3 l, 1 l.

 


Тониране на Екстериорни бои

 

Isomat Acryl-Висококачествена акрилна емулсионна боя за външна употреба. Характеризира се с силно водоотблъскване, отлична покриваемост и издражливост на атмосферни условия и стареене. Тъй като е паропропусклива позволява на сградите да дишат. Притежава силна адхезия към всички видове стари и нови основи, като мазилка, бетон, дърво и т.н. Притежава отлична обработваемост и бързо изсъхване. Образува крайна повърхност с отличен матиращ ефект. Сертифицирана като боя отразяваща UV лъчи. Около 12 m²/l/слой. Бял: 10 l, 3 l, 0,75-Цветове: 10 l, 3 l, 1 l.

 


 

Isomat Professional Acryl-Акрилна емулсионна боя за външна употреба, подходяща за професионалисти. Препоръчва се за употреба върху стари и нови повърхности при които се налага често боядисване, като обществени сгради, хотели, болници, училища, както и при повърхности замърсени с графити. Характеризира се с отлична обработваемост и покриваемост, както и с висока устойчивост на стареене. Изсъхва бързо и веднага може да се покрива със следващ слой. Около 12 m²/l/слой. Бял и цветове по каталог ISOMAT COLOR SYSTEM- 9 l, 3 l, 0,75 l.

                                          


 

Isomat Flexcoat-Еластична хидроизолационна боя за вътрешно и външно приложение. Осигурява пълна водонепропускливост на стени срещу дъждовна вода. Притежава висока еластичност и способност за покриване на пукнатини върху основата. Подходяща за боядисване и хидроизолация на стени, защита на битумни мембрани и т.н. 8-12 m²/l/слой. Бял и цветове по каталог ISOMAT COLOR SYSTEM-10 l, 3 l.

 


 

Isomat Silicone Paint-Висококачествена силиконова боя от ново поколение, за външна употреба. Характеризира се с високо водоотблъскване, паропропускливост и отлична покриваемост. Притежава силна адхезия към всички видове нови или стари основи, като мазилки, бетон, дърво и т.н. Подходяща за зони с висока влажност, подложени на екстремни атмосферни условия. Образува равномерна матирана повърхност. Около 12 m²/l/слой. Бял и цветове по каталог ISOMAT COLOR SYSTEM-10 l, 3 l.

 


Грундове Интериор


Primer Professional-Концентриран акрилен грунд на водна основа за емулсионни и акрилни бои. Притежава силна адхезия и високопроникващи свойства. Подходящ за употреба върху новоизградени повърхности от бетон, мазилки, тухли и др., които ще бъдат покрити с емулсионни или акрилни бои. Разреждане: 300-400% с чиста вода. 15-20 m²/l/слой-10 l, 3 l, 0,75 l          

 

 


Грундове Екстериор

 

Flex Primer-Дълбокопроникваща полимерна водна емулсия. В комбинация с хидроизолационна еластична боя FLEXCOAT, представлява отлична хидроизолационна система за стени. Освен това е най-подходящият грунд за полимерна пастообразна мазилка MARMOCRYL .5-10 m²/kg.-20 kg, 10 kg, 5 kg, 1 kg.

 

 


Най-добрите продукти срещу мухъл!!!

 

 

CL-MOLD-Антибактериална почистваща течност-Специална почистваща течност с антибактериално действие. Почиства и дезинфектира повърхностите от мухъл, бактерии и гъбички. Използва се и като предпазно средство за предотвратяване на поява на микроорганизми в зони с голяма влажност. Много ефективен за почистване на повърхности като стени, тавани, естествени камъни, тухли, бетон, басейни и т.н. Използва се за премахване на гъбички и за поддържане на санитарни условия в кухни, ресторанти,  хотели, хранителната промишленост и складове, пекарни и т.н. Цвят светло син-1 l.

 

 

NANO-SEAL-Дълбокопроникваща полимерна емулсия. При полагане върху порьозни основи, ги стабилизира и защитава от влага и поява на петна от соли, като същевременно не позволява образуването на мухъл и плесени. Може да се боядисва. Светло син (безцветен след изсъхване). 100-200 g/m², според абсорбацията на основата-20 kg, 5 kg, 1 kg.

 

 


 

TOPCOAT-PU 720– Еднокомпонентно алифатно еластично полиуретаново повърхностно покритие. Използва се за защита на ISOFLEX-PU 500 и ISOFLEX-PU 550 срещу влиянието на UV лъчи, особено в случай че е избран тъмен краен цвят. Също така е подходящ за защита на полиуретанови хидроизолационни покрития изложени на пешеходен и лек автомобилен трафик (например паркинги и т.н.). Бял, сив. Други цветове по поръчка (мин. количество 160 kg). 0,12-0,25 kg/m², в зависимост от вида на основата- 20 kg, 5 kg, 1 kg.

 

 


Лакове за Специални Приложения

 

ISOMAT AG 77-Препарат анти-графити-Парафинова емулсия, за защита на повърхности от графити, атмосферно замърсяване и др. Не променя външния вид на повърхностите и позволява лесното им почистване. Притежава много добри устойчивости на стареене и атмосферни влияния. Подходящ за бетон, мазилки, камъни, метали и др. След почистване, трябва да се нанесе отново върху повърхността. 50-100 ml/m², за слой, в зависимост от поглъщаемостта на основата-3 l, 1 l.

 


 

ISOMAT AG 80-2K-Безцветен лак за защита на повърхностите от замърсявания с графити. Двукомпонентен полиуретанов лак, който се използва за защита на повърхностите от замърсявания с графити и атмосферни влияния. Не позволява на графитите да проникнат в повърхностите, като в последствие те се почистват лесно. Притежава много добри устойчивости на стареене и атмосферни влияния. Може да се полага върху повърхности от бетон, мазилки, камъни, метал, мрамор, дърво и т.н. След почистване, не се нуждае от обновяване. Безцветен. 70-120 g/m² за слой, в зависимост от поглъщаемостта на основата-5 kg (A+B), 1 kg (A+B).

 


 

 

GRAFFITI REMOVER-Специален почистващ препарат за премахване на замърсявания от графити. Специален почистващ препарат за премахване на замърсявания от графити, спрейове, маркери и т.н. Използва се за почистване на различни повърхности, като метал, стъкло, мрамор, камък, бетон, открита зидария и т.н. Може да се използва и върху боядисани повърхности, но е необходимо да се извърши предварителна проба за съвместимостта на продукта. Препоръчва се, след почистване, повърхността да се защити с ISOMAT AG 80-2K или ISOMAT AG 77, което не позволява повторното проникване на графитите. Безцветен. Зависи от вида на графитите и поглъщаемостта на основата-4 l, 0,70 l.

                                   


Готови бои
мазилки
лепила и фугиращи смеси
материали за поправки и корекции
подови покрития
хидроизолации


                                                                            Консултация с интериорен дизайнер → studiofordesign.eu